“Eerst doen we een grondige gebitsreiniging.”

Tanden bleken in Tiel

Aantrekkelijk, stralend wit gebit!

Tanden bleken is steeds meer in opkomst. Want wittere tanden is iets wat veel mensen willen: het maakt jonger èn aantrekkelijker. Kortom, het is een boost voor uw zelfvertrouwen en het kan gewoon bij onze professionele tandartsen in Tiel! Wij maken gebruik van een geavanceerde LED technologie van Philips, voor een maximaal resultaat in minimaal tijdsbestek. Want wij geloven dat mooie tanden en kiezen u motiveren uw gebit gezond te houden.

Hoe ziet een tandbleekbehandeling eruit bij Care for Dental in Tiel?

Stralend witte tanden; dat is het resultaat van een tandbleekbehandeling bij onze tandartskliniek. De behandeling is volledig veilig en voldoet aan de laatste regels. Uw persoonlijke, professionele tandarts voert de maatwerk behandeling uit. Hij onderzoekt of uw gebit geschikt is voor tandbleken en kijkt tevens naar de juiste balans tussen de bleekgel en lichtintensiteit van de LED-lamp voor uw gebit. Voordat het tanden bleken begint, vindt er een grondige gebitsreiniging plaats. Uw tandarts verwijdert tandsteen en achtergebleven vuil, en dekt uw lippen en tandvlees af voor een optimaal resultaat.

Hoe ziet een tandbleekbehandeling eruit bij Care for Dental in Tiel?

Stralend, witte tanden; dat is het resultaat van een tandbleekbehandeling bij onze tandartskliniek. De behandeling is volledig veilig en voldoet aan de laatste regels. Uw persoonlijke, professionele tandarts voert de maatwerk behandeling uit. Hij/zij onderzoekt of uw gebit geschikt is voor tandbleken en kijkt tevens naar de juiste balans tussen de bleekgel en lichtintensiteit van de LED-lamp voor uw gebit. Voordat het tanden bleken begint, vindt er een grondige gebitsreiniging plaats. Uw tandarts verwijdert tandsteen en achtergebleven vuil, en dekt uw lippen en tandvlees af voor een optimaal resultaat.

Graag meer weten? Of meteen een afspraak maken?

Laat ons u terugbellen of bel ons direct op: 0344 – 63 34 34

    Ik wil graag teruggebeld worden op:

    Smile for Life

    Smile for life, een initiatief van Care for Dental

    Al sinds 2012 bent u bij Tandartspraktijk Care for Dental aan het juiste adres voor professionele mondzorg. “Smile for Life” is ons motto. Door de samenwerking van ons multidisciplinair, tandheelkundig team, bieden wij u een complete aanpak vanuit meerdere specialisten.