“Zo kan ik zorgeloos genieten van mijn sport.”

Gebitsbeschermers in Tiel

Een must bij het sporten

Gebitsbeschermers (of bitje) beschermen de tanden tegen schade tijdens het sporten; het voorkomt dat een stuk van uw tand afbreekt, hele tanden breken of dat een tand verloren gaat. En kan hierdoor een tijdrovende en kostbare behandeling om de tanden te redden, verhelpen. Onze professionele tandartsen maken gebitsbeschermers speciaal op maat, ook wanneer u een vaste beugel draagt. De maatwerk gebitsbeschermers zitten prettig waardoor praten en ademhalen net zo soepel gaat als normaal en u weer zorgeloos kunt genieten van uw sport.

Is bij uw sport een gebitsbeschermer nodig?

Het dragen van een gebitsbeschermer is verplicht of wordt aangeraden bij contactsporten zoals hockey, ijshockey, waterpolo, rugby, voetbal, boksen en andere vechtsporten. Maar ook bij sporten als skateboarden, skeeleren, en mountain biken. Bent u er niet zeker van of u een gebitsbeschermer nodig heeft? Overleg dit dan gerust even met één van onze tandartsen.

Is bij uw sport een gebitsbeschermer nodig?

Het dragen van een gebitsbeschermer is verplicht of wordt aangeraden bij contactsporten zoals hockey, ijshockey, waterpolo, rugby, voetbal, boksen en andere vechtsporten. Maar ook bij sporten als skateboarden, skeeleren, en montain biken. Bent u er niet zeker van of u een gebitsbeschermer nodig heeft? Overleg dit dan gerust even met één van onze tandartsen.

Graag meer weten? Of meteen een afspraak maken?

Laat ons u terugbellen of bel ons direct op: 0344 – 63 34 34

    Ik wil graag teruggebeld worden op:

    Smile for Life

    Smile for life, een initiatief van Care for Dental

    “Smile for life” is waar wij ons als Tandartspraktijk dag in, dag uit vol passie en overtuiging voor inzetten. Wij doen er alles aan om u te verzekeren van een stralende lach, een leven lang. Dat beloven wij niet alleen, dat garanderen wij u. Benieuwd hoe wij dit doen? Maak dan kennis met onze 5 zekerheden.