“Angstige kinderen krijgen extra aandacht.”

Angsttandarts voor kinderen

Een ontspannen sfeer

Angst voor de tandarts komt bij kinderen regelmatig voor. Voor een kind is het tandartsbezoek immers nieuw. Ook begrijpen we dat de grote tandartsstoel en alle apparatuur eromheen best beangstigend kan zijn. Daarom krijgen angstige kinderen éxtra aandacht. Onze vakbekwame tandartsen hebben ervaring met het behandelen van angstige kinderen. Onze tandartsen nemen een angstig kind serieus in zijn/haar angst en begeleiden uw kind tijdens het tandartsbezoek. Zo leggen wij uw kind goed uit wat we gaan doen, alvorens wij de behandeling verrichten. Dit geeft uw kind een gevoel van controle. Zo zorgen wij ervoor dat de angst bij uw kind afneemt.

Let wel: wij hebben geen angsttandarts. Dit is namelijk een specialisatie met een beschermde titel. Onze tandartsen hebben wel veel ervaring en affiniteit met het behandelen van angstige kinderen.

“De tandarts is helemaal niet zo eng”

Bij de tandarts mag ik alles uitproberen. Dit vind ik cool! Misschien wil ik later ook wel tandarts worden. De tandarts kijkt ook altijd of mijn tanden goed gepoetst zijn en soms helpt hij mij om mijn mond weer schoon te krijgen. En als ik klaar ben… gaat de stoel vanzelf omlaag en mag ik draaien aan de ballenautomaat voor een speciale verassing!

Uw kind is in vertrouwde handen bij de angsttandartsen van Care for Dental

 • Ervaring met angstige kinderen
 • Een behandelkamer met beleving
 • Een ontspannen sfeer
 • Duidelijke uitleg bij elke stap tijdens de behandeling
 • Ruimere tijd per behandeling

Uw kind is in vertrouwde handen bij de angsttandartsen van Care for Dental

 • Ervaring met angstige kinderen
 • Een behandelkamer met beleving én een ontspannen sfeer
 • Duidelijke uitleg bij elke stap tijdens de behandeling
 • Ruimere tijd per behandeling

Graag meer weten? Of meteen een afspraak maken?

Laat ons u terugbellen of bel ons direct op: 0344 – 63 34 34

  Ik wil graag teruggebeld worden op:

  Smile for Life

  Smile for life, een initiatief van Care for Dental

  Al sinds 2012 bent u bij Tandartspraktijk Care for Dental aan het juiste adres voor professionele mondzorg. “Smile for Life” is ons motto. Door de samenwerking van ons multidisciplinair, tandheelkundig team, bieden wij u een complete aanpak vanuit meerdere specialisten.