• Méér weten over Care for Dental:

Maak kennis met ons team

Tandartsen

San Blummel, Tandarts-implantoloog, praktijkeigenaar
Tandarts-implantoloog, praktijkeigenaar
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als tandarts-implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder Orthodontie en Implantologie.

Judith van Uchelen, Tandarts
Tandarts
Judith van Uchelen

Sinds september 2012 ben ik als tandarts werkzaam bij Care for Dental te Tiel. In april 2012 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik vind het een uitdaging om met angstpatiënten te werken. Daarnaast heb ik interesse in de esthetische tandheelkunde.

Lieke Hoo, Tandarts
Tandarts
Lieke Hoo

Mijn naam is Lieke Hoo. Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik eerst 12 jaar een praktijk gehad in Duitsland en daarna 16 jaar op Curaçao. Sinds kort ben ik weer terug in Nederland en ben ik blij dat ik bij Care for Dental het team ben komen versterken.

Sanne Verhoeven, Tandarts
Tandarts
Sanne Verhoeven

Ik ben Sanne Verhoeven en in juni 2013 afgestudeerd aan aan de Universiteit St. Radboud te Nijmegen. Sindsdien ben ik werkzaam als tandarts bij Care for Dental.
Binnen de praktijk houd ik mij bezig met algemene tandheelkunde en ik heb mij gespecialiseerd in het verrichten van kleine chirurgische ingrepen zoals onder andere het verwijderen van verstandskiezen.

Paula Kolff, Tandarts
Tandarts
Paula Kolff

Ik heb in 2014 mijn studie Tandheelkunde afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na op verschillende plaatsen ervaring op te hebben gedaan werk ik sinds maart 2015 als tandarts bij Care for Dental in Tiel. Mijn interesses binnen de tandheelkunde zijn erg breed en ik vind leuk om me met verschillende aspecten hiervan bezig te houden.

Preventie assistenten

Carola Dordmond, Preventie Assistent
Preventie Assistent
Carola Dordmond
Rowena Groene, Preventie Assistent
Preventie Assistent
Rowena Groene
Suzanne Sprang, Preventie Assistent
Preventie Assistent
Suzanne Sprang

Tandarts assistenten

Bayman Zebari, Tandarts assistent
Tandarts Assistent
Bayman Zebari
Sanne Sluijter, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Sanne Sluijter
Esther van Beek, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Esther van Beek
Anja van den Berg, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Anja van den Berg
Corine Neeleman, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Corine Neeleman
Brigitte Bonouvrie, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Brigitte Bonouvrie
Annelies van Beek, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Annelies van Beek
Roxan van Benthem
Tandarts assistent
Roxan van Benthem

Mondhygiënist

Martine van 't Laar, Mondhygiënist
Mondhygiënist
Martine van 't Laar

In 1986 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Sindsdien heb ik als docent aan de Mondhygiëne Opleiding gewerkt en als gespecialiseerd mondhygiënist in de parodontologie. Van 2005 tot 2015 had ik mijn eigen praktijk op Sint Maarten. Sinds augustus 2016 werk ik bij Care for Dental. Mijn passie is de parodontologie en het behandelen van angstige patiënten.

Secretariaat

Receptionisten, gastvrouwen, Monique en Miranda
Secretaresse
Monique van Rosmalen en Miranda Zwererijn

Praktijkmanager

Lianne van Genderen, Praktijkmanager
Praktijkmanager
Lianne van Genderen

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is het brede takenpakket, het afwisselende werk en mijn leuke collega’s en het contact met onze patiënten.