Maak kennis met ons team

Tandartsen

San Blummel, Tandarts-implantoloog, praktijkeigenaar
Tandarts- Implantoloog, Tandarts gespecialiseerd in orthodontie en Digitale tandheelkunde
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als tandarts-implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder Orthodontie en Implantologie.

Tandarts
Michelle Esme

Mijn naam is Michelle Esmé. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb in de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan door bij- en nascholing, veel geleerd van collega’s en stages gelopen naast mijn werk als tandarts. Samen zorgen we voor een stralende glimlach!
Mijn behandelwijze is om samen als eerste het gebit onder de loep te nemen en met elkaar een plan te maken met als doel een gezonde mooie mond met langdurig behoud van de eigen tanden en kiezen. Mijn passie ligt op het gebied van de esthetische en reconstructieve tandheelkunde, waarbij tanden en kiezen mooier worden gemaakt en hersteld worden als er sprake is van slijtage. Op zaterdag kun je mij in de praktijk vinden.

Tandarts
Vinicius Clemente da Rocha

Ik ben Vinicius en ik kom uit Brazilië. Ik woon sinds januari 2018 in Nederland. Ik hou van lezen en reizen. Als tandarts ben ik super blij als de patiënt tevreden is met de behandeling! Ik werk drie dagen per week met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental.

Tandarts
Doran Nottrot

In 1984 ben ik afgestudeerd als Tandarts aan de Tandheelkundige Faculteit in Utrecht. Hierna heb ik jaren mijn eigen praktijk gehad. Aangezien ik nog lang niet met pensioen wil gaan werk ik sinds januari 2020 met veel plezier bij Care for Dental en hoop dit nog lang voort te kunnen blijven zetten.
Door mijn opgebouwde ervaring kunt u bij mij terecht voor alle behandelingen. Op donderdag en vrijdag help ik u graag.

Tandarts
Georgeta Neagu-Dimana

In 2016 ben ik aan de Carol Davila Universiteit van Boekarest afgestudeerd als tandarts. Sindsdien werk ik als algemeen practicus en sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental voor 5 dagen per week. Alle vakgebieden van tandheelkunde hebben mijn interesse!

Tandarts
Luuk Crins

Per medio maart 2022 ben ik niet meer werkzaam bij Care for Dental. Voor mijn professionele ontwikkeling maak ik een stap naar een andere praktijk. Hier kan ik mij meer richten op patiënten met gebitsslijtage. Dat is voor mij een interessante kans aangezien ik sinds 2018 betrokken ben bij klinisch onderzoek naar behandeling en risicofactoren van gebitsslijtage aan het Radboudumc. Mijn proefschrift hoop ik over ongeveer 1 jaar te mogen verdedigen. Gedurende 4.5 jaar heb ik altijd met veel plezier en enthousiasme zorg kunnen leveren. Ik heb het contact met collega’s en patiënten altijd als zeer prettig ervaren en ik heb het altijd gewaardeerd wanneer patiënten bij mij terug wilden komen. Graag bedank ik jullie voor het in mij gestelde vertrouwen.

Tandarts
Hamed Sahak

Sinds Januari 2022 ben ik niet meer werkzaam bij Care for Dental. Deze keuze heb ik helaas moeten maken zodat ik meer tijd met mijn gezin door kan brengen. Mijn collega’s helpen u graag en staan voor u klaar

Tandarts (waarnemer)
Ali Al Kadour

Sinds 2021 werk ik met veel plezier bij Care for Dental. Ik woon niet ver van de praktijk en hierdoor ben ik regelmatig aanwezig, ook op zaterdag!
Geduld kenmerkt mij als tandarts, hierdoor kunnen alle leeftijden bij mij terecht, ook kinderen voelen zich vaak bij mij op hun gemak.
Doordat ik Nederlands, Engels, Arabisch en Pools spreek kan ik veel mensen helpen.

Mondhygiënist

Mondhygiëniste
Fleur Kramer

Mijn naam is Fleur en Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. In 2017 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool van Utrecht. Kwaliteit maar ook persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk, vooral de angstige patiënten probeer ik met veel geduld en aandacht te behandelen. Ik behandel patiënten met tandvleesproblemen met als doel een leven lang een gezonde en schone mond! Ik ben op de maandag en woensdag werkzaam in de praktijk.

Student Mondzorgkunde

Student Mondzorgkunde
Danisja Wiersma

Mijn naam is Danisja Wiersma. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen.
Inmiddels ben ik derdejaarsstudent en heb ik door de jaren heen al veel ervaring opgebouwd. Ik vind persoonlijke aandacht erg belangrijk en wil graag met u er voor zorgen dat de mond gezond blijft!
Ik hoop u graag eens te zien!

Empty Team
Student Mondzorgkunde
Denise van Meeteren

Mijn naam is Denise van Meeteren en ik studeer mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen. Ik kom uit Tiel en ben 23 jaar. Aan een open en rustige communicatie hecht ik veel waarde. Graag wil ik er samen met u voor zorgen dat de mond gezond blijft!
Twee dagen per week ben ik in de praktijk aanwezig. Ik hoop u graag eens te zien!

Student Mondzorgkunde
Lieke Broekmeulen

Mijn naam is Lieke Broekmeulen en ik ben laatstejaars student Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Care for Dental. Ik richt me vooral op preventie, het voorkomen van problemen. Ik vind het heerlijk om mijn kennis te delen met mijn patiënten en samen toe te werken naar een gezonde mond. Met een stralende glimlach als resultaat! Ik ben op wisselende dagen aanwezig in de praktijk.

Paro-Preventieassistentes/ Orthodontie assistentes

Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Suzanne Sprang

Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. De eerste 10 jaar als stoelassistente, daarna als preventie assistente en nu als paro preventieassistente.
Ik reinig je gebit als je lichte tandvleesproblemen hebt en ik help je graag om je tandvlees gezond te krijgen en te houden.

Carola Dordmond, Preventie Assistent
Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Carola Dordmond

Na mijn stage ben ik sinds 2006 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. Eerst als stoelassistente, daarna preventieassistente en later als paro-preventieassistente. Wat mij vooral aanspreekt binnen de praktijk zijn de wisselende werkzaamheden o.a. het reinigen van het gebit, het aanbrengen van laklaagjes (sealen), voorlichting geven en orthodontie. Het persoonlijke contact wat je opbouwt met de mensen maakt het werk extra leuk!

Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Arjenne de Kruif

Ik ben Arjenne de Kruif. Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds 2018 in het team van Care for Dental. Door het volgen van de opleiding tot paro-preventie assistente/orthodontie assistente kan ik naast mijn werk als stoelassistente, ook uw gebit reinigen, beugels plaatsen en alle voorlichting geven die zorgt voor een perfecte mondgezondheid.

Paro-Preventieassistente

Paro-preventieassistent
Marina van Baal

Mijn naam is Marina van Baal, in december 2012 ben ik afgestudeerd op het ROC Nijmegen als tandartsassistente en in juli 2013 als preventieassistente. In september 2020 heb ik mij verder ontwikkeld door de opleiding paro-preventieassistente te volgen. Sinds oktober 2019 mag ik het team van Tandheelkundig Centrum Care for Dental versterken met veel plezier. Graag draag ik bij aan het versterken en stabiliseren van de (mond)gezondheid van onze patiënten.

Preventieassistent

Preventie assistent
Priscilla Mustamu

Mijn naam is Priscilla Mustamu. Sinds 1993 ben ik werkzaam als tandartsassistente en in 2000 heb ik de opleiding preventieassistente gevolgd. Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental als preventie/tandartsassistente. Als preventie assistente vind ik het leuk om met kinderen te werken. Mijn doel is om ze op hun gemak te stellen en dat ze uiteindelijk met een goed gevoel de behandelkamer verlaten. Je moet geduld en affiniteit met ze hebben en dat spreekt mij zeer aan!

Tandartsassistentes

Brigitte Bonouvrie, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Brigitte Bonouvrie
Annelies van Beek, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Annelies van Beek
Anja van den Berg, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Anja van den Berg
Tandarts assistent
Jacqueline van Aalst-Verkuijl
Tandarts assistent
Naomi Wentink-Turk
Tandarts assistent
Esmee Gerritsen
Tandarts assistent
Iris van de Scheur
Tandarts assistent
Brecht Waterlander
Tandarts Assistent
Sigrid Meeter

Secretariaat

Receptionisten, gastvrouwen, Monique en Miranda
Secretaresse
Monique van Rosmalen en Miranda Zwezerijn

Praktijkmanager

Praktijkmanager
Hilde van den Crommenakker-Verhoeven

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie. Het verbeteren van werkprocessen met oog op behoud en verbeteren van kwaliteit van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is er voor te zorgen dat de patiënten de service en kwaliteit krijgen welke ze verdienen door de medewerkers op de juiste functies in te zetten.