Maak kennis met ons team

San Blummel, Tandarts-implantoloog, praktijkeigenaar
Tandarts- Implantoloog, Tandarts gespecialiseerd in orthodontie en Digitale tandheelkunde
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als tandarts-implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder Orthodontie en Implantologie.

Tandarts
Jhon Choque

Goedendag, ik ben Jhon, de nieuwe tandarts. Sinds 2022 ben ik erbij gekomen om dit gezellige, specialistische team te versterken. Van origine ben ik Peruaans. De opleiding voor tandarts in Spanje gevolgd en er een aantal jaar gewerkt. In 2021 in Nederland aan de slag gegaan. Ik houd van humor, gezelligheid en ben veel in de sportschool te vinden. Met mijn kennis en kunde naast algemene (restauratieve) tandheelkunde wil u goede zorg op maat aanbieden. Wilt u meer weten op het gebied van esthetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen, implantologie en kronen/bruggen kunt u mij altijd raadplegen. Ook als de tandartsenbezoeken toch een beetje extra spanning geven, ben ik er voor u. Tot snel!

Tandarts
Doran Nottrot

In 1984 ben ik afgestudeerd als Tandarts aan de Tandheelkundige Faculteit in Utrecht. Hierna heb ik jaren mijn eigen praktijk gehad. Aangezien ik nog lang niet met pensioen wil gaan werk ik sinds januari 2020 met veel plezier bij Care for Dental en hoop dit nog lang voort te kunnen blijven zetten.
Door mijn opgebouwde ervaring kunt u bij mij terecht voor alle behandelingen. Op donderdag en vrijdag help ik u graag.

Tandarts
Homa Sediqi-Guncha

Per 2022 ben ik met veel plezier werkzaam bij Care for Dental. Met mijn 30 jaar ervaring als tandarts kan ik iedereen goed van dienst zijn. Ik spreek Nederlands, Engels, Dari en Pashto hierdoor kan een grote doelgroep bij mij terecht. Door mijn geduld ben ik heel goed met kinderen en kan ik goed omgaan met patiënten die angstig zijn.

Tandarts
Andreea Bolchis

Per 2023 ben ik fulltime werkzaam bij Care for Dental. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit Victor Babes, Timisoara. Als tandarts ben ik gepassioneerd in het helpen van mensen en het bereiken en behouden van een gezonde glimlach. Met een grondige kennis van tandheelkunde en het uitvoeren van verschillende tandheelkundige behandelingen ben ik uitgerust om een bijdrage te leveren en patiënten te voorzien van hoogwaardige zorg. Ik wil voortdurend blijven leren en groeien als professional, en kijk ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Mondhygiënist

Mondhygiëniste
Fleur Kramer

Mijn naam is Fleur en Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. In 2017 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool van Utrecht. Kwaliteit maar ook persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk, vooral de angstige patiënten probeer ik met veel geduld en aandacht te behandelen. Ik behandel patiënten met tandvleesproblemen met als doel een leven lang een gezonde en schone mond! Ik ben op de maandag en woensdag werkzaam in de praktijk.

Student Mondzorgkunde

Student Mondzorgkunde
Danisja Wiersma

Mijn naam is Danisja Wiersma. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen.
Inmiddels ben ik vierdejaarsstudent en heb ik door de jaren heen al veel ervaring opgebouwd. Ik vind persoonlijke aandacht erg belangrijk en wil graag met u er voor zorgen dat de mond gezond blijft!
Ik hoop u graag eens te zien!

Student Mondzorgkunde
Anouk Eijndhoven

Mijn naam is Anouk Eijndhoven en ik ben vierdejaars mondzorgkunde student aan de Hogeschool Utrecht. Bij Care for Dental, loop ik mijn afstudeerstage. U kunt bij mij terecht voor controles met daaropvolgende tandvlees behandelingen, maar ook voor voorlichtingen, instructies, adviezen omtrent mondzorg en het laten vullen van kleine gaatjes. Ik hoop u in mijn stoel te zien!

Paro-Preventieassistentes/ Orthodontie assistentes

Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Suzanne Sprang

Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. De eerste 10 jaar als stoelassistente, daarna als preventie assistente en nu als paro preventieassistente.
Ik reinig je gebit als je lichte tandvleesproblemen hebt en ik help je graag om je tandvlees gezond te krijgen en te houden.

Carola Dordmond, Preventie Assistent
Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Carola Dordmond

Na mijn stage ben ik sinds 2006 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. Eerst als stoelassistente, daarna preventieassistente en later als paro-preventieassistente. Wat mij vooral aanspreekt binnen de praktijk zijn de wisselende werkzaamheden o.a. het reinigen van het gebit, het aanbrengen van laklaagjes (sealen), voorlichting geven en orthodontie. Het persoonlijke contact wat je opbouwt met de mensen maakt het werk extra leuk!

Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Arjenne de Kruif

Ik ben Arjenne de Kruif. Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds 2018 in het team van Care for Dental. Door het volgen van de opleiding tot paro-preventie assistente/orthodontie assistente kan ik naast mijn werk als stoelassistente, ook uw gebit reinigen, beugels plaatsen en alle voorlichting geven die zorgt voor een perfecte mondgezondheid.

Paro-Preventieassistente

Paro-preventieassistent
Marina van Baal

Mijn naam is Marina van Baal, in december 2012 ben ik afgestudeerd op het ROC Nijmegen als tandartsassistente en in juli 2013 als preventieassistente. In september 2020 heb ik mij verder ontwikkeld door de opleiding paro-preventieassistente te volgen. Sinds oktober 2019 mag ik het team van Tandheelkundig Centrum Care for Dental versterken met veel plezier. Graag draag ik bij aan het versterken en stabiliseren van de (mond)gezondheid van onze patiënten.

Preventieassistent

Preventie assistent
Priscilla Mustamu

Mijn naam is Priscilla Mustamu. Sinds 1993 ben ik werkzaam als tandartsassistente en in 2000 heb ik de opleiding preventieassistente gevolgd. Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental als preventie/tandartsassistente. Als preventie assistente vind ik het leuk om met kinderen te werken. Mijn doel is om ze op hun gemak te stellen en dat ze uiteindelijk met een goed gevoel de behandelkamer verlaten. Je moet geduld en affiniteit met ze hebben en dat spreekt mij zeer aan!

Tandartsassistentes

Brigitte Bonouvrie, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Brigitte Bonouvrie
Tandarts Assistent
Sigrid Meeter
Anja van den Berg, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Anja van den Berg
Tandarts assistent
Iris van de Scheur
Tandarts assistent
Demi van Toorn
Tandarts assistent
Tess de Jong
Tandarts assistent
Tamar van Neerbos
Tandarts assistent
Lonneke Borgman

Secretariaat

Secretariaat
Miranda Zwezerijn
Annelies van Beek, Tandarts assistent
Secretariaat
Annelies van Beek

Praktijkmanager

Praktijkmanager
Hilde van den Crommenakker-Verhoeven

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie. Het verbeteren van werkprocessen met oog op behoud en verbeteren van kwaliteit van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is er voor te zorgen dat de patiënten de service en kwaliteit krijgen welke ze verdienen door de medewerkers op de juiste functies in te zetten.