Maak kennis met ons team

Tandartsen

San Blummel, Tandarts-implantoloog, praktijkeigenaar
Tandarts- Implantoloog, Tandarts gespecialiseerd in orthodontie en Digitale tandheelkunde
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als tandarts-implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder Orthodontie en Implantologie.

Tandarts
Michelle Esme

Mijn naam is Michelle Esmé. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb in de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan door bij- en nascholing, veel geleerd van collega’s en stages gelopen naast mijn werk als tandarts. Samen zorgen we voor een stralende glimlach!
Mijn behandelwijze is om samen als eerste het gebit onder de loep te nemen en met elkaar een plan te maken met als doel een gezonde mooie mond met langdurig behoud van de eigen tanden en kiezen. Mijn passie ligt op het gebied van de esthetische en reconstructieve tandheelkunde, waarbij tanden en kiezen mooier worden gemaakt en hersteld worden als er sprake is van slijtage. Op dinsdag en zaterdag kun je mij in de praktijk vinden.

Tandarts
Luuk Crins

Sinds medio 2017 ben ik werkzaam in deze prachtige tandheelkundige praktijk.
In de moderne zorg staat de patiënt centraal. Mijn aanpak is persoonlijk en dit maakt de zorg aangepast op maat; ‘Tailor made care’. Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar de restauratieve tandheelkunde, waar tanden en kiezen worden gerepareerd tot hun oorspronkelijke vorm en functie. Binnen deze discipline ligt mijn focus met name op de behandeling van gesleten gebitten en het maken van facings (witte schildjes over de voortanden).

Tandarts
Vinicius Clemente da Rocha

Ik ben Vinicius en ik kom uit Brazilië. Ik woon sinds januari 2018 in Nederland. Ik hou van lezen en reizen. Als tandarts ben ik super blij als de patiënt tevreden is met de behandeling! Ik werk drie dagen per week met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental.

Tandarts
Georgeta Neagu-Dimana

In 2016 ben ik aan de Carol Davila Universiteit van Geneeskunde en Farmacie van Boekarest afgestudeerd. Sindsdien werk ik als algemeen practicus en sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. Voor 5 dagen per week. Alle vakgebieden van tandheelkunde hebben mijn interesse!

Tandarts
Doran Nottrot

In 1984 ben ik afgestudeerd als Tandarts aan de Tandheelkundige Faculteit in Utrecht. Hierna heb ik jaren mijn eigen praktijk gehad. Aangezien ik nog lang niet met pensioen wil gaan werk ik sinds januari 2020 met veel plezier bij Care for Dental en hoop dit nog lang voort te kunnen blijven zetten.
Door mijn opgebouwde ervaring kunt u bij mij terecht voor alle behandelingen.

Tandarts
Hamed Sahak

Ik heb de opleiding tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond in augustus 2019 en ben sindsdien aan het werk als algemeen practicus.
Voor mij is de tandheelkunde niet alleen wat ik de patiënt kan bieden voor zijn of haar gebit, maar om samen met de patiënt te kijken naar de wensen, mogelijkheden en bereidheid van de patiënten om tot een passende behandeling te komen.
Tijdens mijn opleiding heb ik mij verdiept in de parodontale chirurgie, in de toekomst zal ik me meer focussen op de orale chirurgie.

Tandarts (waarnemer)
Ali Al Kadour

Sinds 2021 werk ik met veel plezier bij Care for Dental. Ik woon niet ver van de praktijk en hierdoor ben ik regelmatig aanwezig, ook op zaterdag!
Geduld kenmerkt mij als tandarts, hierdoor kunnen alle leeftijden bij mij terecht, ook kinderen voelen zich vaak bij mij op hun gemak.
Doordat ik Nederlands, Engels, Arabisch en Pools spreek kan ik veel mensen helpen.

Mondhygiënistes

Mondhygiëniste
Fleur Kramer

Mijn naam is Fleur en Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. In 2017 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool van Utrecht. Kwaliteit maar ook persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk, vooral de angstige patiënten probeer ik met veel geduld en aandacht te behandelen. Ik behandel patiënten met tandvleesproblemen met als doel een leven lang een gezonde en schone mond! Ik ben op de woensdag werkzaam in de praktijk.

Mondhygiëniste
Nicole Veringmeier

In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding tandartsassistent en deze heb ik in 2017 succesvol afgerond. In datzelfde jaar ben in ingeloot voor de opleiding mondzorgkunde. Ik heb in 1 jaar mijn propedeuse behaald. Sinds 2018 ben ik naast mijn opleiding begonnen als paro preventie assistent. Ik vind met name de angstige patiënt en de zwaardere tandvleesproblemen erg uitdagend. 2021 is het jaar waarin ik als mondhygiënist ben afgestudeerd en ik zal mij meer bezighouden met parodontale problemen.

Student Mondzorgkunde

Empty Team
Student Mondzorgkunde
Fleur König

Mijn naam is Fleur en ik ben in 2018 begonnen met de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht. Hopelijk ben ik volgend jaar afgestudeerd en mag ik mij dan eindelijk officieel mondhygiëniste noemen. De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan maar ik hoop mijn opleiding te kunnen afsluiten met mijn stage hier in de praktijk. Ik vind het vooral uitdagend om angstige patiënten te behandelen en ik vind het leuk om altijd even een persoonlijk praatje te maken als hier tijd voor is. Ik kijk er naar uit om u te mogen behandelen!

Paro-Preventieassistentes/Orthodontie assistentes

Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Suzanne Sprang

Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. De eerste 10 jaar als stoelassistente, daarna als preventie assistente en nu als paro preventieassistente.
Ik reinig je gebit als je lichte tandvleesproblemen hebt en ik help je graag om je tandvlees gezond te krijgen en te houden.

Carola Dordmond, Preventie Assistent
Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Carola Dordmond

Na mijn stage ben ik sinds 2006 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. Eerst als stoelassistente, daarna preventieassistente en later als paro-preventieassistente. Wat mij vooral aanspreekt binnen de praktijk zijn de wisselende werkzaamheden o.a. het reinigen van het gebit, het aanbrengen van laklaagjes (sealen), voorlichting geven en orthodontie. Het persoonlijke contact wat je opbouwt met de mensen maakt het werk extra leuk!

Paro-preventieassistent/Orthodontie assistent
Arjenne de Kruif

Ik ben Arjenne de Kruif. Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds 2018 in het team van Care for Dental. Door het volgen van de opleiding tot paro-preventie assistente/orthodontie assistente kan ik naast mijn werk als stoelassistente, ook uw gebit reinigen, beugels plaatsen en alle voorlichting geven die zorgt voor een perfecte mondgezondheid.

Paro-Preventieassistente

Paro-preventieassistent
Marina van Baal

Mijn naam is Marina van Baal, in december 2012 ben ik afgestudeerd op het ROC Nijmegen als tandartsassistente en in juli 2013 als preventieassistente. In september 2020 heb ik mij verder ontwikkeld door de opleiding paro-preventieassistente te volgen. Sinds oktober 2019 mag ik het team van Tandheelkundig Centrum Care for Dental versterken met veel plezier. Graag draag ik bij aan het versterken en stabiliseren van de (mond)gezondheid van onze patiënten.

Preventieassistent

Preventie assistent
Priscilla Mustamu

Mijn naam is Priscilla Mustamu. Sinds 1993 ben ik werkzaam als tandartsassistente en in 2000 heb ik de opleiding preventieassistente gevolgd. Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental als preventie/tandartsassistente. Als preventie assistente vind ik het leuk om met kinderen te werken. Mijn doel is om ze op hun gemak te stellen en dat ze uiteindelijk met een goed gevoel de behandelkamer verlaten. Je moet geduld en affiniteit met ze hebben en dat spreekt mij zeer aan!

Tandartsassistentes

Brigitte Bonouvrie, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Brigitte Bonouvrie
Annelies van Beek, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Annelies van Beek
Anja van den Berg, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Anja van den Berg
Tandarts assistent
Jacqueline van Aalst-Verkuijl
Tandarts assistent
Naomi Wentink-Turk
Tandarts assistent
Esmee Gerritsen
Tandarts assistent
Iris van de Scheur
Tandarts assistent
Brecht Waterlander
Tandarts Assistent
Sigrid Meeter

Secretariaat

Receptionisten, gastvrouwen, Monique en Miranda
Secretaresse
Monique van Rosmalen en Miranda Zwezerijn

Praktijkmanager

Praktijkmanager
Hilde Verhoeven

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie. Het verbeteren van werkprocessen met oog op behoud en verbeteren van kwaliteit van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is er voor te zorgen dat de patiënten de service en kwaliteit krijgen welke ze verdienen door de medewerkers op de juiste functies in te zetten.