Maak kennis met ons team

Tandartsen

San Blummel, Tandarts-implantoloog, praktijkeigenaar
Tandarts- Implantoloog, Tandarts gespecialiseerd in orthodontie en Digitale tandheelkunde
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als tandarts-implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder Orthodontie en Implantologie.

Tandarts
Luuk Crins

Sinds medio 2017 ben ik werkzaam in deze prachtige tandheelkundige praktijk.
In de moderne zorg staat de patiënt centraal. Mijn aanpak is persoonlijk en dit maakt de zorg aangepast op maat; ‘Tailor made care’. Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar de restauratieve tandheelkunde, waar tanden en kiezen worden gerepareerd tot hun oorspronkelijke vorm en functie. Binnen deze discipline ligt mijn focus met name op de behandeling van gesleten gebitten en het maken van facings (witte schildjes over de voortanden).

Tandarts
Merel Visser

In 2018 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de KU Leuven in Belgie. Sindsdien werk ik met veel plezier bij Care for Dental.
Mijn passie binnen de tandheelkunde ligt in het leveren van esthetisch werk.

Tandarts
Laura Beunk

In december 2019 ben ik afgestudeerd van de Radboud Universiteit in Nijmegen en ben sinds januari 2020 als algemeen practicus aan de slag bij Care for Dental. Ik ben erg gericht op het gesprek met de patiënt. Het is voor mij van groot belang dat patiënten weten wat er aan de hand is, de oorzaken van eventuele problemen kennen en indien mogelijk de handvatten krijgen om progressie te voorkomen. Ook angstige patiënten hoop ik door een luisterend oor goed verder te kunnen helpen. Ik ben erg nieuwsgierig naar alle richtingen het vak en hoop nog veel bij te mogen leren. Mijn grootste interesse binnen de tandheelkunde ligt in de chirurgie en ik wil mij in de toekomst hier meer op gaan richten.

Tandarts
Michelle Esme

Mijn naam is Michelle Esmé. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb in de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan door bij- en nascholing, veel geleerd van collega’s en stages gelopen naast mijn werk als tandarts. Samen zorgen we voor een stralende glimlach!
Mijn behandelwijze is om samen als eerste het gebit onder de loep te nemen en met elkaar een plan te maken met als doel een gezonde mooie mond met langdurig behoud van de eigen tanden en kiezen. Mijn passie ligt op het gebied van de esthetische en reconstructieve tandheelkunde, waarbij tanden en kiezen mooier worden gemaakt en hersteld worden als er sprake is van slijtage.

Tandarts
Georgeta Neagu-Dimana

In 2016 ben ik aan de Carol Davila Universiteit van Geneeskunde en Farmacie van Boekarest afgestudeerd. Sindsdien werk ik als algemeen practicus en sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. Voor 5 dagen per week. Alle vakgebieden van tandheelkunde hebben mijn interesse!

Tandarts
Hamed Sahak

Ik heb de opleiding tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond in augustus 2019 en ben sindsdien aan het werk als algemeen practicus.
Voor mij is de tandheelkunde niet alleen wat ik de patiënt kan bieden voor zijn of haar gebit, maar om samen met de patiënt te kijken naar de wensen, mogelijkheden en bereidheid van de patiënten om tot een passende behandeling te komen.
Tijdens mijn opleiding heb ik mij verdiept in de parodontale chirurgie, in de toekomst zal ik me meer focussen op de orale chirurgie.

Tandarts
Vinicius Clemente da Rocha

Ik ben Vinicius en ik kom uit Brazilië. Ik woon sinds januari 2018 in Nederland. Ik hou van lezen en reizen. Als tandarts ben ik super blij als de patiënt tevreden is met de behandeling! Ik werk twee dagen per week met veel plezier bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental, daarom ga ik vanaf juni 2020 drie dagen per week werken.

medewerker-carefordental
Tandarts Waarnemer
Doran Nottrot
Lieke Hoo, Tandarts
Tandarts, Tandarts gespecialiseerd in orthodontie
Lieke Hoo

Per 16 januari 2020 is tandarts Lieke Hoo niet meer werkzaam binnen onze praktijk. Zij gaat lesgeven aan de tandartsen op de universiteit van Amsterdam. Via deze weg wil zij u graag hartelijk danken voor het in haar gestelde vertrouwen. Zij heeft met veel plezier zorg gedragen voor uw gebit. Zij draagt haar werkzaamheden graag over aan een van de collega’s binnen de praktijk.

Tandarts
Annemarie Schokkin

Per 7 mei is tandarts Annemarie Schokkin niet meer werkzaam binnen onze praktijk. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden dichter bij huis. Via deze weg wil zij u graag hartelijk danken voor het in haar gestelde vertrouwen. Zij heeft met veel plezier zorg gedragen voor uw gebit en draagt haar werkzaamheden graag over aan een van de collega’s binnen de praktijk.

Mondhygiënistes

Mondhygiëniste
Fleur Kramer

Mijn naam is Fleur en Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. In 2017 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool van Utrecht. Kwaliteit maar ook persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk, vooral de angstige patiënten probeer ik met veel geduld en aandacht te behandelen. Ik behandel patiënten met tandvleesproblemen met als doel een leven lang een gezonde en schone mond! Ik ben op de woensdag/donderdag werkzaam in de praktijk.

Mondhygiëniste
Martine van ‘t Laar

Per 1 februari 2020 is mondhygiënist Martine van ‘t Laar niet meer werkzaam binnen onze praktijk. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan in een praktijk gespecialiseerd in de parodontologie. Via deze weg wil zij u graag hartelijk danken voor het in haar gestelde vertrouwen. Zij heeft met veel plezier zorg gedragen voor uw gebit. Zij draagt haar werkzaamheden graag over aan één van de collega’s binnen de praktijk.

Paro-Preventieassistentes

Paro-preventieassistent
Suzanne Sprang

Sinds 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. De eerste 10 jaar als stoelassistente, daarna als preventie assistente en nu als paro preventieassistente.
Ik reinig je gebit als je lichte tandvleesproblemen hebt en ik help je graag om je tandvlees gezond te krijgen en te houden.

Carola Dordmond, Preventie Assistent
Paro-preventieassistent
Carola Dordmond

Na mijn stage ben ik sinds 2006 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental. Eerst als stoelassistente, daarna preventieassistente en later als paro-preventieassistente. Wat mij vooral aanspreekt binnen de praktijk zijn de wisselende werkzaamheden o.a. het reinigen van het gebit, het aanbrengen van laklaagjes (sealen), voorlichting geven en orthodontie. Het persoonlijke contact wat je opbouwt met de mensen maakt het werk extra leuk!

Paro-preventieassistent
Nicole Veringmeier

In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding tandartsassistent en deze heb ik in 2017 succesvol afgerond. In datzelfde jaar ben in ingeloot voor de opleiding mondzorgkunde. Ik heb in 1 jaar mijn propedeuse behaald. Sinds 2018 ben ik naast mijn opleiding begonnen als paro preventie assistent. Ik vind met name de angstige patiënt en de zwaardere tandvleesproblemen erg uitdagend. 2021 is het jaar waarin ik als mondhygiënist zal afstuderen en zal ik mij meer bezighouden met parodontale problemen.

medewerker-carefordental
Paro-preventieassistent
Mostafa Shiwa

Sinds juni 2020 werk ik met veel plezier bij Care For Dental waar ik milde tot gevorderde tandvleesproblematiek behandel. Mijn interesses liggen in het behandelen van parodontale problematieken, dit omdat ik vind dat iedereen recht heeft op een gezond (mond) leven! Ik kijk ernaar u te mogen behandelen.

Paro-preventieassistent
Marina van Baal

Mijn naam is Marina van Baal, in december 2012 ben ik afgestudeerd op het ROC Nijmegen als tandartsassistente en in juli 2013 als preventieassistente. In september 2020 heb ik mij verder ontwikkeld door de opleiding paro-preventieassistente te volgen. Sinds oktober 2019 mag ik het team van Tandheelkundig Centrum Care for Dental versterken met veel plezier. Graag draag ik bij aan het versterken en stabiliseren van de (mond)gezondheid van onze patiënten.

Preventieassistentes

Preventie assistent
Priscilla Mustamu

Mijn naam is Priscilla Mustamu. Sinds 1993 ben ik werkzaam als tandartsassistente en in 2000 heb ik de opleiding preventieassistente gevolgd. Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Care for Dental als preventie/tandartsassistente. Als preventie assistente vind ik het leuk om met kinderen te werken. Mijn doel is om ze op hun gemak te stellen en dat ze uiteindelijk met een goed gevoel de behandelkamer verlaten. Je moet geduld en affiniteit met ze hebben en dat spreekt mij zeer aan!

Preventie assistent
Arjenne de Kruif

Ik ben Arjenne de Kruif. Met veel plezier en enthousiasme werk ik in het team van Care for Dental. Door het volgen van de opleiding tot preventie assistente kan ik naast mijn werk als stoelassistente, ook uw gebit reinigen en alle voorlichting geven die zorgt voor een perfecte mondgezondheid.

Tandartsassistentes

Brigitte Bonouvrie, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Brigitte Bonouvrie
Annelies van Beek, Tandarts assistent
Tandarts assistent
Annelies van Beek
Anja van den Berg, Tandarts Assistent
Tandarts Assistent
Anja van den Berg
Tandarts assistent
Jacqueline van Aalst-Verkuijl
Tandarts assistent
Naomi Wentink-Turk
Tandarts assistent
Esmee Gerritsen
Tandarts assistent
Iris van de Scheur
Bayman Zebari, Tandarts assistent
Tandarts Assistent
Bayman Zebari

Secretariaat

Receptionisten, gastvrouwen, Monique en Miranda
Secretaresse
Monique van Rosmalen en Miranda Zwererijn

Praktijkmanager

Praktijkmanager
Hilde Verhoeven

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie. Het verbeteren van werkprocessen met oog op behoud en verbeteren van kwaliteit van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is er voor te zorgen dat de patiënten de service en kwaliteit krijgen welke ze verdienen door de medewerkers op de juiste functies in te zetten.