Over onze tandartspraktijk

Smile for Life!

Al sinds 2012 bent u bij Tandartspraktijk Care for Dental aan het juiste adres voor vakkundige mondzorg. Bij onze praktijk vindt u alle disciplines onder één dak: tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten. Onze zes tandartsen zijn ieder op hun eigen deelgebied van de tandheelkunde gespecialiseerd. Dit maakt dat we de beste persoonlijke én specialistische mondzorg kunnen aanbieden, waarin u combi-afspraken kunt maken met verschillende specialisten. Bij Care for Dental staan uw wensen centraal. Wij onderscheiden ons niet alleen door de beste mensen, maar ook door het gebruik van de meest vooruitstrevende technieken en behandelmethoden. Onder het motto ‘Smile for Life’ zorgen wij door het geven van de beste service voor een gezonde, stralende lach. En dat een leven lang. Benieuwd hoe wij dat doen? Maak dan kennis met onze 5 zekerheden.

Tevredenheidsgarantie

U bent bij Care for Dental gekomen, omdat u staat voor kwaliteit. Dit is iets wat wij gemeenschappelijk hebben. Daarom geven wij u 100% tevredenheidsgarantie: we garanderen u een gezonde, stralende lach. En dat een leven lang. Weten hoe we dat doen? Bekijk dan onze 5 zekerheden die de basis vormen voor onze tevredenheidsgarantie.

Graag meer weten? Of meteen een afspraak maken?

Laat ons u terugbellen of bel ons direct op: 0344 – 63 34 34

    Ik wil graag teruggebeld worden op:

    Smile for Life

    Smile for life, een initiatief van Care for Dental

    “Smile for life” is waar wij ons als Tandartspraktijk dag in, dag uit vol passie en overtuiging voor inzetten. Wij doen er alles aan om u te verzekeren van een stralende lach, een leven lang. Dat beloven wij niet alleen, dat garanderen wij u. Benieuwd hoe wij dit doen? Maak dan kennis met onze 5 zekerheden.