“Een regelmatig tandartsbezoek voorkomt problemen.”

Periodieke controle

Halfjaarlijkse gebitscontrole voor een gezond gebit

Regelmatige gebitscontrole door uw persoonlijke tandarts van Care for Dental in Tiel is essentieel voor de gezondheid van uw gebit. Voorkomen vinden wij tenslotte beter dan genezen. Uw tandarts en preventieassistent nemen uitgebreid de tijd voor u. Zij controleren uw gebit uitgebreid op gaatjes en uw tandvlees op ontstekingen. Soms is het voor diepere controle tevens nodig om röntgenfoto’s te maken. Ook verwijdert uw tandarts het tandsteen dat kan zorgen voor ontstekingen of gaatjes, en reinigt hij of zij uw mond op professionele wijze. Na afloop worden uw tanden netjes gepolijst zodat u weer met een stralende lach onze praktijk uit loopt. Of, wanneer u een combi-afspraak heeft gemaakt, meteen door naar de volgende specialist.

Wij werken volgens de laatste tandheelkundige technieken en behandelmethoden. Uitgebreid de tijd, aandacht voor preventie en advies, standaard goede gebitsreiniging en polijsten.

Wat gebeurt er als uw tandarts problemen vaststelt?

Een regelmatig tandartsbezoek voorkomt problemen doordat deze op tijd ontdekt worden. Maar wat gebeurt er na het vaststellen van deze problemen? Dan kan de tandarts besluiten om het verloop in de gaten te houden (monitoren), direct een behandelplan op te stellen of u door te verwijzen naar een collega (orthodontist, implantoloog of mondhygiënist) of een kaakchirurg.

Wat gebeurt er als uw tandarts problemen vaststelt?

Een regelmatig tandartsbezoek voorkomt de kans op problemen en zorgt ervoor dat problemen op tijd ontdekt worden. Maar wat gebeurt er na het vaststellen van deze problemen? Dan kan de tandarts besluiten om het verloop in de gaten te houden (monitoren), direct een behandelplan op te stellen of u door te verwijzen naar een collega (orthodontist, implantoloog of mondhygiënist) of een kaakchirurg.

Graag meer weten? Of meteen een afspraak maken?

Laat ons u terugbellen of bel ons direct op: 0344 – 63 34 34

    Ik wil graag teruggebeld worden op:

    Smile for Life

    Smile for life, een initiatief van Care for Dental

    Al sinds 2012 bent u bij Tandartspraktijk Care for Dental aan het juiste adres voor professionele mondzorg. “Smile for Life” is ons motto. Door de samenwerking van ons multidisciplinair, tandheelkundig team, bieden wij u een complete aanpak vanuit meerdere specialisten.