“Ze nemen mijn angst serieus en stellen me gerust”

Angsttandarts in Tiel

Angst voor de tandarts is niet nodig!

Bent u bang voor de tandarts? Het komt regelmatig voor dat mensen zich zorgen maken over hun tandartsbezoek. Welke reden u hiervoor ook heeft: angst voor pijn, eerdere ervaringen, verhalen of schaamte… De professionele tandarts van Care for Dental heeft affiniteit met angstpatiënten, neemt uw angst serieus en stelt u gerust. Hij laat u niet onnodig wachten, vertelt u exact wat hij doet en wat u nog te wachten staat. Ook werkt uw tandarts vlot door en voert hij niet meer behandelingen uit dan nodig. Daarnaast overlegt hij altijd met u de verschillende mogelijkheden die er zijn om de eventuele pijn tegen te gaan. Kortom, er is altijd een oplossing om uw gebit schoon en gezond te houden!

Let wel: wij hebben geen angsttandarts. Dit is een specialisatie met een beschermde titel. Onze tandartsen hebben wel veel ervaring en affiniteit met de behandeling voor angstige patiënten.

Bent u bang voor de tandarts?

Wij geloven dat een tandartsbehandeling onder volledige narcose niet de oplossing is voor uw angst. Het neemt u angst namelijk niet weg. De tandarts is ervaren in uw angst en begeleidt u intensief tijdens de behandeling. De tandarts luistert naar uw wensen en stemt de behandeling daarop af. Ervaart u angst? Schroom dan niet en geef het aan bij de balie, uw tandarts of al direct bij het maken van een afspraak.

Bent u bang voor de tandarts?

Voelt u zich niet op uw gemak voor het tandartsbezoek? Schroom niet en geef het aan bij de balie, bij uw tandarts, of al direct bij het maken van de afspraak. Onze tandarts is ervaren in uw angst en houdt er zoveel mogelijk rekening mee.

Graag meer weten? Of meteen een afspraak maken?

Laat ons u terugbellen of bel ons direct op: 0344 – 63 34 34

    Ik wil graag teruggebeld worden op:

    Smile for Life

    Smile for life, een initiatief van Care for Dental

    “Smile for life” is waar wij ons als Tandartspraktijk dag in, dag uit vol passie en overtuiging voor inzetten. Wij doen er alles aan om u te verzekeren van een stralende lach, een leven lang. Dat beloven wij niet alleen, dat garanderen wij u. Benieuwd hoe wij dit doen? Maak dan kennis met onze 5 zekerheden.